Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На Березняках ремонтують стихійну доріжку

Четвер, 07.11.2019 17:12   

   Незавидна доля господарських об'єктів, які не перебувають на балансі - чи то стовпи дворового освітлення, чи дитячі майданчики, чи малі й навіть великі дороги. Ніхто не хоче ними займатись! Їх не ремонтують, влітку не прибирають від сміття, а взимку не розчищають від снігу. Люди бідкаються, а чиновники знай розводять руками - на балансі не перебуває!

   Один з таких об'єктів - доріжка між дитячими садочками на житловому масиві Березняки. Це найкоротший шлях до зупинок на проспекті Соборності від тієї частини проспекту Тичини, що поблизу дитячої поліклініки. Щодня сотні людей прямують доріжкою на роботу, у школу, чи в інших справах.

На Березняках ремонтують стихійну доріжку

   У перші роки існування житлового масиву ця доріжка, зроблена з покладених просто в пісок товстелезних шматків бетонних плит, може й задовільно виконувала свою роль. Проте з часом одні шматки ще сильніше загрузли в землю, інші ж, навпаки, загрозливо вистирчились догори своїми твердими боками. Поганий стан стежки разюче контрастував з нещодавно вимощеними сусідніми доріжками нового скверу.

   Тож місцеві мешканці зраділи, побачивши, що й до цієї доріжки дійшли руки господарів, і на ній розпочались ремонтні роботи. Старі плити виколупали з землі і склали акуратною купою. У наступні дні почали поглиблювати й вирівнювати земляне полотно для нової дороги.

   Сподіваємось, що в ініціаторів ремонту є розуміння (і змога) вирішити проблему комплексно. Тобто, не лише відремонтувати саму доріжку, але й відновити вздовж неї освітлення, а також організувати прибирання снігу. Можливо, було б доцільним доручити прибирання і освітлення майбутнім орендарям прилеглої автомобільної стоянки, передбачивши відповідні умови в договорі оренди.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Березняки" та "Місцеві депутати".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):