Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Стан повітря в Києві - серпень 2019 року

Вівторок, 08.10.2019 20:51   

   Порівняно з попереднім місяцем, у серпні 2019 року спостерігалось підвищення середнього вмісту формальдегіду, діоксиду азоту і оксиду азоту. У порівнянні з минулорічним серпнем рівень забруднення повітря в Києві знизився майже за всіма домішками, зменшившись з позначки дуже високий до високий, однак з діоксиду сірки зафіксовано значне зростання середньомісячних концентрацій.

   За інтегральним показником забруднення (ІЗА) найбільш забрудненими в серпні були райони Деміївської та Бессарабської площ. Високим рівнем забруднення повітря характеризувались також вулиця Семена Скляренка, проспекти Перемоги (район метро "Святошин") і Оболонський, вулиці Каунаська, Олександра Довженка (поблизу метро "Шулявка"), площа Перемоги, бульвар Лесі Українки, вулиці Академіка Стражеска, Попудренка і район Гідропарку (поблизу мосту метро та автомагістралі).

   Повітря на вулиці Інженера Бородіна (район ДВРЗ) характеризувалось підвищеним рівнем забруднення, на проспекті Науки (поряд з метеомайданчиком обсерваторії) – низьким рівнем.


Пост спостереження на вулиці Інженера Бородіна
Пост спостереження на вулиці Інженера Бородіна

   Згідно з існуючими методами оцінки, рівень забруднення вважається низьким, якщо ІЗА нижче 5,0; підвищеним – при ІЗА від 5,0 до 7,0; високим– при ІЗА від 7,0 до 13,0; дуже високим – при ІЗА рівним 14,0 та більше.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):