Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Увага! Діти на дорозі!

Вівторок, 01.10.2019 15:49    За матеріалами сайту Управління освіти Дніпровського району міста Києва

   На початку вересня у СЗШ №103 пройшли профілактичні заходи щодо правил дорожнього руху та безпечного шляху як до школи, так і додому. Завідуюча бібліотекою підготувала огляд літератури, де разом читали вірші про дорожні знаки, подорожували абеткою маленьких пішоходів. Шкільний офіцер Сергій Сергійович Багаліка нагадав про необхідність завжди пам’ятати про правила дорожнього руху.


Увага! Діти на дорозі!

   Діти пригадали випадки, що траплялись з ними на дорогах, та як правильно себе поводити. Завдяки чому зменшується ризик дорожньо-транспортних пригод за участю пішохода, які обов’язки пішохода під час руху, яких заходів безпеки треба вживати під час прогулянок.

   Відповіді на запитання отримали, переглянувши фільм «Ми – учасники дорожнього руху», що висвітлював актуальну тему про світлоповертаючі елементи на одязі. Он-лайн вікторина по правилах дорожнього руху «Найрозумніший пішохід» виявила найкращих знавців правил дорожнього руху, а також тих дітей, кому ще треба вчити правила.


Школа N103 на ДВРЗ

   Прим. ред. "Ліски": на фото - середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 103 міста Києва, яка знаходиться за адресою: Київ, вулиця Алматинська, 89 (місцевість ДВРЗ).


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):