Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Міська влада прислухалась до критики киян стосовно зупинок

Понеділок, 30.09.2019 12:13   

   На зупинках громадського транспорту в Києві впроваджують єдиний тип павільйонів очікування для пасажирів. За проектом це скляна антивандальна конструкція з дерев'яною лавочкою для сидіння, кіоском, тривожною кнопкою, вогнегасником, аптечкою першої медичної допомоги, смугами тактильної плитки для незрячих, сміттєвою урною та паркувальними стовпчиками.


Новий павільйон очікування для пасажирів

   Київпастранс обіцяє встановити по місту до 900 таких зупинкових комплексів. На деяких вулицях підготовчі роботи до монтажу нових павільйонів викликали критику киян. Їм не сподобалась поява на зупинках високих бордюрів і сходів, що створюють штучні перешкоди для вільного та безпечного руху пішоходів. На фото - такий вигляд мала зупинка "Кловський узвіз" автобусного маршруту №55 у серпні, на початку її облаштування під новий павільйон.


Автобусна зупинка на Кловському узвозі

   Зауваження киян були почуті і враховані. Нові зупинкові комплекси вже робляться без розкритикованих перепадів висоти, а зроблені раніше багатоступінчасті конструкції - вирівнюють. На наступному фото - та ж сама зупинка, але вже з рівним майданчиком для монтажу майбутнього павільйону.


Автобусна зупинка на Кловському узвозі

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):