Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Де знаходиться приймальня народного депутата від місцевості ДВРЗ?

П'ятниця, 27.09.2019 21:33   

   У липні 2019 року в Україні пройшли вибори до Верховної Ради. Делікатно почекавши деякий час після виборів, громадяни дедалі наполегливіше починають шукати контакти новообраних депутатів, щоб звернутися до них з важливими питаннями, які не вдається вирішити на місцевому рівні.

   Від виборчого округу №216 по місту Києву, до якого входить серед інших і мікрорайон ДВРЗ (Дніпровський район), народним депутатом обрано Лесю Валентинівну Забуранну. Де ж знаходиться її приймальня? У приміщенні Дарницької районної в місті Києві держадміністрації.


Де знаходиться приймальня народного депутата від місцевості ДВРЗ?

   Крім Лесі Забуранної, у Дарницькій РДА спілкуватиметься з виборцями ще один народний депутат від Дарницького району - Максим Перебийніс (фото сьогоднішнього прийому).


Максим Перебийніс

   Сьогодні депутатський прийом розпочався о 10 годині. Максим Перебийніс приймав громадян особисто. Від імені Лесі Забуранної прийом вели помічники депутата - Олена Віталіївна Вожол та Андрій Володимирович Береза. Відомі імена й інших її помічників - це Марія Олександрівна Ілючок, Леонід Юрійович Івашко, Наталія Олексіївна Подгорна та Ольга Сергіївна Протопопова.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):