Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У храм на ДВРЗ прибудуть з Одеси мощі святителя Спиридона Триміфунтського

Вівторок, 10.09.2019 20:50   

   У столичному храмі на честь святого великомученика Пантелеймона, що знаходиться в місцевості ДВРЗ, з 20 вересня по 14 жовтня 2019 року перебуватимуть мощі та черевичок святителя Спиридона Триміфунтського чудотворця. Святині привезуть до столиці зі Свято-Іллінського монастиря Одеси.

У храм на ДВРЗ прибудуть з Одеси мощі святителя Спиридона Триміфунтського

   Кожного дня о 18:00 у храмі буде читатись акафіст перед мощами святого з водоосвятним молебнем і помазанням святим єлеєм, освяченим на мощах святителя.

   Святителю Спиридону моляться про допомогу в фінансових, життєвих труднощах, він є помічником у благополучному вирішенні земельних і майнових справ, інших ділових питаннях. Батьки моляться йому про здоров'я і благополуччя дітей, адже він також є їхнім небесним покровителем.

У храм на ДВРЗ прибудуть з Одеси мощі святителя Спиридона Триміфунтського

   Храм на честь святого великомученика Пантелеймона знаходиться в Києві по вулиці Алматинська, 107А, у парку "Сосновий", що в місцевості ДВРЗ.

   Доїхати до храму можна маршруткою №555, на трамваях №33 або 23 (від станції метро "Чернігівська"), або автобусом № 33 від цієї ж станції метрополітену до кінцевої зупинки. Також, 211-ю маршруткою від Центрального автовокзалу до кінцевої зупинки. Храм буде відкритий щодня з 08:00 до 19:00.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):