Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Графік будівництва дороги ДВРЗ - Броварський проспект

Вівторок, 02.07.2019 21:39   

   Згідно з договором підряду, на будівництво автомобільної дороги між вулицею Олекси Довбуша та Броварським проспектом у Дніпровському районі міста Києва відведено не більше 16 місяців. Початок робіт заплановано на 2019 рік, закінчення - на 2020-й.


Будівництво дороги ДВРЗ - Броварський проспект

   Після укладення договору затверджено лінійний графік виконання робіт. У поточному році, з березня по вересень, підрядник збирався виконати лише один вид робіт - знесення зелених насаджень.


Графік будівництва дороги ДВРЗ - Броварський проспект

   На початку червня в договір внесено зміни. Зокрема, лінійний графік виконання робіт викладено в новій редакції. Знесення зелених насаджень розбито на 2 етапи: липень-серпень 2019 року та квітень-травень 2020 року. Крім того, на 2019 рік перенесено частину робіт з перекладання кабелів, демонтажу мереж зовнішнього освітлення, влаштування технологічної дороги для будівельного транспорту та ін.


Графік будівництва дороги ДВРЗ - Броварський проспект

   На сторінках 29 - 32 тендерної документації зазначено перелік робіт стосовно знесення зелених насаджень у кварталах 30, 31 та 32 - звалювання дерев м'яких порід діаметром стовбурів до 28 см, дерев твердих порід діаметром стовбурів понад 32 см, корчування пнів, обробка дерев на дрова та ін.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Ліс".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):