Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

На Березняках знищують панно на дитячій поліклініці

Вівторок, 28.05.2019 20:41   

   Зовсім недавно Дніпровський район міста Києва відсвяткував своє 50-річчя. Цитата з сайту Дніпровської РДА: "..очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук привітав всіх зі святом. Він зазначив, що наш район зустрічає 50-ти річний ювілей з гордістю. Нам є чим пишатися. За 50 років Дніпровський район значно змінився у соціальному, економічному, духовному, культурному і освітньому розвитку. Петро Васильович висловив велику вдячність всім дніпровчанам, які своєю щоденною наполегливою працею, активною життєвою позицією творять історію району".

   На жаль, один з дніпровських мікрорайонів - Березняки - відзначається у ці святкові дні не "творенням історії району", а навпаки - варварським її знищенням. Утеплювачі будівлі дитячої поліклініки безжалісно руйнують барвисте майолікове панно, створене з любов'ю до дітей при будівництві поліклініки.



   Ініціаторів безглуздого руйнування твору вуличного мистецтва можна лише пожаліти за їхню бездуховність. Шкода, що й наділені повноваженнями представники місцевої влади своєю бездіяльністю також сприяють культурній деградації Березняків.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати", "Березняки" та "Історія Києва".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):