Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зніму чувиху з хатою!

Четвер, 02.05.2019 19:06   

   Театр української традиції "Дзеркало" запрошує на прем’єру комедії-буф "Зніму чувиху з хатою", яка відбудеться 13 травня 2019 року в малому залі Центру культури та мистецтв Дніпровського району (вул. Алматинська, 109, місцевість ДВРЗ). Початок о 18.00; тривалість 1 год. 20 хв., без антракту.

Зніму чувиху з хатою!

   Сюжет: "Гості зібралися на весілля. Одна перепона: у весільному коловороті жених не може знайти свою наречену. Серед радісних жіночих обличч він ніяк не може її впізнати… Тим більше, що після короткого знайомства в трамваї наречений не бачив свою "чувиху" без капелюшка і пальта! Правду кажучи, він і жениться не на чувісі, а на її квартирі… Пошук нареченої є історією, яка лягла в основу п’єси Михайла Зощенка "Весілля", відомої також за культовим фільмом Леоніда Гайдая "Не може бути!".

Зніму чувиху з хатою!

   Режисер - Дмитро Сторчоус; сценографія і костюми – Валентина Кузьмічова; хореографія – Людмила Глушко; постановка – Заслужений діяч мистецтв України, художній керівник Театру української традиції "Дзеркало" Володимир Петранюк. У виставі лунають пісні культового співака і музиканта – Василя Гонтарського (гурт "Вася Club").

   Довідки та квитки за телефонами: (063)226-1226, (050)446-0864, (098)963-7977. Для глядачів: 17+!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Клуб".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):