Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Пряма лінія з питань організації дорожнього руху

Вівторок, 16.04.2019 08:41   

   Сьогодні, 16 квітня 2019 року, у Контактному центрі міста Києва відбудеться "пряма лінія". На запитання киян щодо якості організації дорожнього руху відповідатиме директор комунального підприємства "Київдосервіс" Віктор Данилович Черній.

   На обговорення винесені наступні теми: встановлення світлофорних об’єктів, дорожніх знаків та пристроїв примусового зниження швидкості руху транспортних засобів; робота та ремонт непрацюючих світлофорів; облаштування наземних пішохідних переходів; нанесення дорожньої розмітки; удосконалення організації дорожнього руху; евакуація безгосподарських та залишених транспортних засобів; технічний стан надземних пішохідних переходів; будівництво надземних та підземних пішохідних переходів та ін.

   Поставити запитання або повідомити про проблеми усі охочі матимуть можливість з 12:00 до 13:00, зателефонувавши за номером 15-51. Можна також зареєструвати звернення завчасно за допомогою веб-порталу Контактного центру міста Києва. Для цього необхідно під час реєстрації звернення на початку листа написати слово "ЕФІР", а далі у стислій формі викласти суть вашого питання.

Пряма лінія з питань організації дорожнього руху

   Одне з питань до керівника підприємства ”Київдорсервіс” стосується облаштовування пішоходних переходів там, де кияни протягом багатьох років переходять дороги в непризначених для цього місцях, порушуючи ПДР і наражаючи на небезпеку і себе, і водіїв. Приклад на фото: вулиця Івана Миколайчука, а саме - доріжка від зупинки "Русанівка" до будинків житлового масиву Березняки. Конфігурація доріжки з обох боків вулиці провокує людей іти найкоротшим, проте "незаконним" шляхом (обведено лінією червоного кольору).


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Запит до влади" та "Березняки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):