Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Перелік вільних для оренди приміщень у місцевості ДВРЗ

Понеділок, 15.04.2019 09:37   

   На сайті Дніпровської РДА опубліковано ілюстрований перелік вільних станом на 25 лютого 2019 року приміщень комунальної власності територіальної громади міста Києва, які передані до сфери управління Дніпровської райдержадміністрації та пропонуються для використання на умовах оренди.

   Зазначені в списку приміщення можуть використовуватися майбутніми орендарями як склади, офісні приміщення, місця розміщення кавових апаратів та надання інших побутових, освітніх чи медичних послуг.



   Перелік складено Відділом оренди майна комунальної власності райдержадміністрації (тел. 296-1556) за даними балансоутримувачів: Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва" (тел. 517-7411); Управління освіти (тел. 296-0587); Відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини (тел. 292-9233); комунальних некомерційних підприємств сфери охорони здоров’я.

  Додаткова інформація: у разі ініціативи в отриманні у погодинну оренду тимчасово вільних приміщень у комунальних закладах освіти району пропонується попередньо звертатись до керівників цих закладів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Оголошення".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):