Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Пряма лінія стосовно роботи міського пасажирського транспорту

Вівторок, 02.04.2019 08:36   

   Сьогодні, 2 квітня 2019 року, у Контакт-центрі міста Києва відбудеться "пряма лінія" за участю виконуючого обов'язки директора з транспорту комунального підприємства "Київпастранс" Сергія Дмитровича Литвинова.

   На обговорення будуть винесені наступні теми: зменшення інтервалу руху громадського транспорту, незадовільний графік роботи; зміна траси існуючих маршрутів громадського транспорту; відновлення та організація нових автобусних, трамвайних та тролейбусних маршрутів; облаштованість зупинок, санітарний стан та перенесення їх в інше місце; впровадження нових зупинок громадського транспорту та відновлення старих; робота контролерів у громадському транспорті; випадки порушень посадової інструкції водіями у міському громадському транспорті та ін.

Сергій Дмитрович Литвинов

   Поставити запитання або повідомити про проблеми усі охочі матимуть можливість з 12:00 до 13:00, зателефонувавши за номером 15-51. Можна також зареєструвати звернення завчасно за допомогою веб-порталу Контактного центру міста Києва. Для цього необхідно під час реєстрації звернення на початку листа написати слово "ЕФІР", а далі у стислій формі викласти суть вашого питання.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):