Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Найвідоміша лесбійка України - родом з ДВРЗ

Понеділок, 25.03.2019 16:11   Скорочено, за матеріалами сайту theБабель

   Олена Шевченко, мабуть, найвідоміша лесбійка України. Організація "Інсайт", співзасновницею якої вона є, опікується правами лесбійок, геїв, бісексуалів, трансгендерів, квір- та інтерсекс-людей. "Інсайт" — одні з організаторів Фестивалю рівності та цьогорічної феміністичної акції "Марш жінок". Тому їх не люблять праворадикали. На них та інших учасників акцій влаштовують "сафарі", забризкують перцевими балончиками та обливають зеленкою.

Олена Шевченко

   Олена народилась у Дарницькому районі Києва на ДВРЗ. Батьки Шевченко не були багатими людьми: мати не має вищої освіти, тому все життя була секретаркою, батько шив взуття, а згодом пішов працювати на будівництво. Сім’я часто змінювала квартири. Коли Олена вчилась у першому класі, вони перебрались у 13-метрову "гостинку". У кімнаті жили Олена, її мама й тато, доберман, кіт і папуга. "Я робила уроки на дверцятах від серванту, замість столу", — згадує Олена.

   Закінчила школу з золотою медаллю. Тому вступила до Національного педагогічного університету імені Драгоманова на біофак. Після випуску залишилась викладати біологію і фізкультуру. На той момент Олена вже усвідомлювала себе лесбійкою. Каже, що дівчата подобались їй ще з дитячого садка, а в школі — вчительки, але як це називається, вона зрозуміла тільки в 14.



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):