Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Невідомі периферії Києва

Вівторок, 05.02.2019 10:34   

   5 лютого о 19:30 у креативній спільноті IZONE відбудеться презентація книги Семена Широчина і Олександра Михайлика "Невідомі периферії Києва. Солом’янський район". Книга розповідає про Олександрівську слобідку, селища імені 1 Травня і Авіаторів, Чоколівку та Пост-Волинський, Караваєві і Новокараваєві дачі, Відрадний, Первомайський і Залізничний масиви.

   Наведено дати будівництва, імена авторів і серії типових будинків. Про кожну з місцевостей викладено історію їх висотного будівництва, згадані оригінальні і експериментальні проекти та їх автори. У книзі 152 сторінки, більше сотні ілюстрацій, у тому числі – авторські висотні панорамні фото, нереалізовані проекти, втрачені споруди, а також вперше публікуються знахідки з особистих архівів архітекторів.

Невідомі периферії Києва

   Про авторів: Семен Широчин – кандидат філософських наук, дослідник архітектури Києва, автор книг та низки статей про архітектуру Києва радянської доби; Олександр Михайлик – києвознавець, автор низки книг про архітектуру Києва та храмів Київщини.

   Вхід вільний. Будівля IZONE, 4 поверх. Вул. Набережно-Лугова, 8.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):