Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

В бібліотеці можна буде послухати лекцію про Папу Римського

Понеділок, 21.01.2019 16:58   

   23 січня 2019 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбудеться лекція старшого наукового співробітника Національного історико-меморіального заповідника "Биківнянські могили" Тамари Бойко. Тема: "Папа Римський Іоанн Павло ІІ".

   Кароль Юзеф Войтила, відомий усьому світу під іменем Папи Римського Іоанна Павла ІІ, і до сьогодні є зразком людини високого духовного звання. Він був одним із наймолодших понтифіків в історії та першим слов’янином на Святійшому престолі. Понад чверть століття очолював Римо-католицьку Церкву і ввійшов в історію як реформатор і проповідник високих моральних цінностей.

В бібліотеці можна буде послухати лекцію про Папу Римського Іоанна Павла ІІ

   З розповіді Тамари Бойко можна буде дізнатися про походження Кароля Войтили, події 1969 року у Новій Гуті, де кардинал Войтила молитвою зупинив кровопролиття, історію візиту Папи Римського Іоанна Павла ІІ до Биківнянських поховань у 2001 році та багато інших фактів.

   Крім лекції, буде організована книжково-ілюстративна виставка, присвячена діяльності та поглядам Папи Римського Іоанна Павла ІІ.

   Початок о 15 годині. Вхід вільний. Адреса бібліотеки: місто Київ, вулиця Михайла Грушевського, 1. Контактний телефон: (044)278-4393.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):