Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

   Увага! Дана публікація є Авторським матеріалом, і її використання без письмової згоди редакції не дозволяється.


Четвер, 17.01.2019 21:25   

•  В ніч на 1 листопада 2018 року у Дніпровському районі столиці на вулиці Алматинській, 27 (приватний будинок) внаслідок навмисного підпалу повністю згорів автомобіль TOYOTA LAND CRUISER PRADO, який належить місцевому мешканцю. На запису з вебкамери сайту "Ліски" - місце події.



•  3 листопада опівночі за адресою: вулиця Алматинська, 72 невідомий чоловік вдарив по голові місцевого мешканця, 1979 року народження, після чого забрав у нього сумку з особистими документами та грошима.

•  3 листопада о 18 годині до сім'ї, яка мешкає в будинку по вулиці Алматинській, зателефонувала невідома особа, представившись працівником поліції. В ході розмови людям було повідомлено, що їхній син нібито потрапив у ДТП, і, щоб допомогти йому, терміново потрібні гроші. Через короткий час прийшла молода жінка і отримала обумовлену суму грошей. Невдовзі виявилось, що син ні в яку ДТП не потрапляв.

•  4 листопада до відділення токсикології лікарні швидкої медичної допомоги з діагнозом "гостре отруєння медикаментами" було госпіталізовано мешканця вулиці Василя Вишиваного, який намагався покінчити життя самогубством.

•  В ніч з 5 на 6 листопада за адресою: вулиця Марганецька, 22 невідома особа шляхом сканування сигналізації проникла до автомобіля VOLKSWAGEN, звідки викрала відеореєстратор та інші речі.

•  6 листопада о 14 годині в магазині "ЄВА" за адресою: вулиця Алматинська, 54 затримано злодія, який викрав парфуми.

Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

•  В ніч з 6 на 7 листопада невідома особа шляхом розбиття скла проникла до автомобіля RENAULT, припаркованого біля будинку №41А по вулиці Алматинській, та викрала звідти електроінструменти. Тієї ж ночі викрадено номерні знаки з автомобіля VOLKSWAGEN біля будинку №7/10 по вулиці Інженера Бородіна.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):