Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Український фільм виходить у комерційний прокат Китаю

Неділя, 09.12.2018 16:29   

   Мультфільм "Викрадена принцеса" з'явиться у китайських кінотеатрах з 18 січня 2019 року. Місцевий прокатник фільму Golden-Spread повідомив, що "Викрадена принцеса" пройшла перевірку і повністю відповідає творчим та законодавчим вимогам КНР. Через специфіку місцевого законодавства будь-якому закордонному фільму нелегко "зайти" на китайський кіноринок, йдеться в повідомленні студії Animagrad, яка створила мультик.


Афіша фільму

   Показ "Викраденої принцеси" на великих екранах зарубіжних країн, який розпочався в березні цього року, триває й досі. За ці майже 9 місяців найкасовіша українська анімація виробництва студії Animagrad відвідала понад 40 країн, в кінотеатрах яких її переглянуло понад півтора мільйони глядачів. І ця кількість буде збільшуватись, адже на кінець 2018-го та на 2019 рік реліз запланований не лише в Китаї, а й у низці країн Центральної Америки, в Іспанії, Південно-Африканській Республіці, Південній Кореї тощо.

   В рамках закордонного кінотеатрального прокату фільм подивились мешканці таких європейських країн, як Туреччина, Болгарія, Румунія, Боснія і Герцеговина, Хорватія, Сербія, Литва, Грузія, Словаччина, Чехія, Латвія, Польща, Словенія, Угорщина, Естонія та Португалія.



   З вересня "Викрадена принцеса" демонструвалась на великих екранах країн Центральної та Південної Америки: Мексики, Венесуели, Чилі, Парагваю, Перу, Болівії, Уругваю, Колумбії. Особливо великий попит на анімаційну історію про київську принцесу Мілу спостерігався на азіатському континенті, де стрічку вже мали змогу переглянути в кінотеатрах Об’єднаних Арабських Еміратів, Кувейту, Іраку, Сирії, Бахрейні, Оману, Кувейту, Йорданії, Ізраїлю, Монголії, В’єтнаму та Індії.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Made in Ukraine".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):