Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Соціальний хліб для киян

Четвер, 06.12.2018 17:12   

   Програму продажу соціального хліба в Києві продовжено до 2020 року. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко після підписання меморандуму про співпрацю між Київміськдержадміністрацією та приватним акціонерним товариством "Київхліб". Меморандум вступив у дію з 5 грудня 2018 року.

   Київхліб зобов’язався встановити єдину знижку для всіх покупців у розмірі 25% від середньоринкової вартості на продукцію, що користується у киян найбільшим споживчим попитом, а саме: батон "Фірмовий", хліб "Фірмовий український" та хліб пшеничний "Фірмовий".

Знижки

   З метою впорядкування механізмів надання пільг та розвитку безготівкових розрахунків сторони домовилися щодо впровадження "Картки киянина" в рамках соціального проекту.

   Після встановлення терміналів для ідентифікації категорії пільговика, знижка надаватиметься пред'явникам картки та буде диференційованою - відповідно до пільгової категорії складатиме від 20 до 70% вартості виробу. Термінали "Ощадбанку" в точках продажу "Київхліба" обіцяють встановити протягом місяця.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Магазини".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):