Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

   Увага! Дана публікація є Авторським матеріалом, і її використання без письмової згоди редакції не дозволяється.


Четвер, 15.11.2018 14:10   

•  1 жовтня 2018 року о 4 годині ранку горів легковий автомобіль KIA CERATO, який стояв біля першого під'їзду будинку №5А по вулиці Інженера Бородіна (власник авто - 31-річна місцева мешканка). Внаслідок пожежі пошкоджено: лакофарбове покриття кузова, моторний відсік, панель приладів та обшивка салону автомобіля.

•  В ніч на 1 жовтня за адресою: вулиця Алматинська, будинок №68, викрадено кабель Укртелекому, прокладений вздовж дороги.

•  2 жовтня в другій половині дня невідома особа шляхом пошкодження замка вхідних дверей проникла до квартири в будинку №34 по вулиці Алматинській, звідки викрала ноутбук, шкіряну сумку та інші речі.

•  3 жовтня опівночі декілька чоловіків везли на візках по вулиці Макаренка в напрямку лісопаркової зони тротуарну плитку - можливо, викрадену з місця зберігання будівельних матеріалів для ремонту дороги по вулиці Алматинській.

•  4 жовтня ввечері до поліції зателефонував місцевий мешканець, який виявив на узліссі жінку похилого віку, яка не пам'ятала ні свого прізвища, ні адреси проживання.

•  6 жовтня в будинку №3 по вулиці Макаренка стався нещасний випадок: з висоти 3-го поверху випав 71-річний чоловік, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Потерпілого внаслідок падіння госпіталізовано до ЛШМД з діагнозом: перелом стегна, ЗЧМТ, забій грудної клітини.


Фото до події на вулиці Макаренка
Фото до події на вулиці Макаренка, 3.

•  6 жовтня в лісі неподалік від озера Лісове ("Берізка") виявлено скелетований труп невстановленого чоловіка. Його особа, обставини події та причина смерті встановлюються.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):