Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Голова райдержадміністрації Дніпровського району відповість на питання киян

Понеділок, 05.11.2018 10:31   Фото з сайту Дніпровської РДА

   Завтра, 6 листопада 2018 року, участь у "прямій лінії" Контактного центру міста Києва візьме голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Онофрійчук Петро Васильович (на фото).

Онофрійчук Петро Васильович

   Поставити запитання або повідомити про проблеми усі охочі матимуть можливість з 12:00 до 13:00, зателефонувавши за номером 15-51. Можна також зареєструвати звернення завчасно за допомогою веб-порталу Контактного центру міста Києва. Для цього необхідно під час реєстрації звернення на початку листа написати слово "ЕФІР", а далі у стислій формі викласти суть вашого питання.

   На обговорення будуть винесені наступні теми: відсутність або незадовільна якість опалення, гарячого та холодного водопостачання; відновлення благоустрою після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою; утримання будинків, прибудинкових територій та підвалів; ремонт під’їздів та дахів житлових будинків; освітлення в під’їздах та на прибудинкових територіях; технічний та санітарний стан ліфтового господарства; облаштування дитячих майданчиків; обслуговування систем тепло-, водопостачання, водовідведення та ливнестоків; укладання та відновлення асфальтного покриття, технічний стан проїжджих частин та ін.

   Слідкувати за спілкуванням можна буде на сайті Контактного центру міста Києва, а також на офіційному каналі центру в Youtube, де відбудеться онлайн-трансляція події.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):