Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На прямій лінії - Київавтодор

Вівторок, 18.09.2018 08:55   

   У вівторок, 18 вересня 2018 року, участь у прямій лінії Контактного центру міста Києва 1551 візьме заступник генерального директора комунальної корпорації "Київавтодор" Валентин Олександрович Осипов (на фото).

Валентин Олександрович Осипов

   На обговорення будуть винесені наступні теми: технічний та санітарний стан проїжджих частин вулиць, тротуарів, мостів та шляхопроводів; функціонування зливосточних систем та утримання каналізаційних люків на проїжджих частинах; встановлення сигнальних стовпчиків, бар’єрних огороджень, бордюрів; нанесення дорожньої розмітки та інше.

   Поставити запитання або повідомити про проблеми усі охочі матимуть можливість з 12:00 до 13:00, зателефонувавши за номером 15-51.

   Можна також зареєструвати звернення завчасно за допомогою веб-порталу Контактного центру міста Києва. Для цього необхідно під час реєстрації звернення на початку листа написати слово "ЕФІР", а далі у стислій формі викласти суть вашого питання.

   Слідкувати за спілкуванням можна буде на сайті Контактного центру міста Києва, а також на офіційному каналі центру в Youtube, де відбудеться онлайн-трансляція події.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):