Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

   Увага! Дана публікація є Авторським матеріалом, і її використання без письмової згоди редакції не дозволяється.


Четвер, 06.09.2018 16:58   

•  17 липня 2018 року о 05:15 на шляхопроводі у напрямку житлового масиву ДВРЗ сталась ДТП - легковий автомобіль LANOS наїхав на перешкоду (бордюр).

•  20 липня о 2 годині ночі місцеві мешканці повідомили поліцію про те, що двоє чоловіків біля будинку №111 по вулиці Алматинській зливають з тракторів у каністри пальне і вантажать їх у тентований мікроавтобус. Екіпаж патрульної поліції помітив зазначене авто на вулиці Празькій, при його огляді поліцейські виявили 10 каністр з дизельним пальним. Двох чоловіків 1992 року народження, які знаходились в автомобілі, було затримано.

•  20 липня мешканець вулиці Інженера Бородіна повідомив поліцію і добровільно здав наявні у нього боєприпаси: гранати Ф1 та РГД, запали, патрони калібрів 9 мм, 5,45 мм та 7,62 мм.


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

•  20 липня працівники Укртелекому виявили крадіжку телефонних кабелів за адресами: вул.Алматинська, 70; вул.Рогозівська, 3А; вул.Марганецька, 10; вул.Інженера Бородіна, 5А.

•  22 липня опівдні за адресою: вул.Алматинська, 64А невідомий чоловік відкрито заволодів золотим ланцюжком, зірвавши його з шиї місцевої мешканки, громадянки 1956 року народження.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):