Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

   Увага! Дана публікація є Авторським матеріалом, і її використання без письмової згоди редакції не дозволяється.


П'ятниця, 31.08.2018 13:31   

•  В ніч з 1 на 2 липня 2018 року невідомі особи пошкодили цегляну стіну гаража біля приватного будинку по вулиці Новоросійській та викрали звідти інструменти й інші речі.

•  2 липня о 21 годині охоронник з озера Берізка повідомив, що в лісі між ДВРЗ та Биківнею лунають одиничні постріли з вогнепальної зброї.

•  В ніч з 2 на 3 липня викрадено телефонний кабель біля будинку №103 по вулиці Алматинській; 4 липня виявлено крадіжку кабелю за адресами: вул.Марганецька, 26 та вул.Рогозівська, 3.

•  6 липня ввечері місцеві мешканці знайшли на узліссі особисті документи - свідоцтво про народження, свідоцтво про розлучення та інші.

•  12 липня о 1 годині ночі за адресою: вул.Новаторів, 22В невідома особа відкрито заволоділа мобільним телефоном громадянина, 1985 року народження. О 1.45 поліцейський патруль за скоєння даного злочину затримав мешканця вулиці Алматинської, 1986 року народження. Затриманого доставлено в Управління поліції Дніпровського району.

•  13 липня о 5 годині ранку надійшло повідомлення про те, що на спортивному майданчику біля школи №103 з третьої години ночі грають у футбол, при цьому шумлять і заважають відпочивати.

•  13 липня о 13 годині місцева мешканка, 1951 року народження, під час руху маршрутного таксі №423, біля будинку №12А по вулиці Алматинській випала з маршрутки. Потерпілу госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги.

•  13 липня о 20 годині за адресою: вул.Машиністівська домашній собака породи алабай покусав пенсіонерку. Потерпілу доставлено до лікарні з діагнозом: укушені рани носа, губи та плеча. Цього ж дня о 22 годині собака покусав місцевого мешканця, 1986 року народження. З діагнозом: укус лівої кисті його доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги.


Алабай
Туркменський алабай, ілюстративне фото

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):