Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Про використання сміттєзбірників

Понеділок, 30.07.2018 17:26   

   Рішенням Київської міської ради № 841/4905 від 23 травня 2018 року "Про окремі питання використання об’єктів комунальної власності спеціального призначення" надається доручення районним у місті Києві державним адміністраціям провести інвентаризацію всіх окремо стоячих будівель (споруд) сміттєзбірників, які наразі знаходяться в невизначеному правовому статусі, і надати їхні переліки на затвердження постійній комісії з питань власності.

   Після закінчення інвентаризації районні адміністрації повинні вивчити можливість надання приміщень сміттєзбірників, що не використовуються за призначенням, в оренду суб’єктами господарювання. З умовою - виключно для торгівлі продовольчими товарами (без алкогольних та слабоалкогольних напоїв) та надання послуг з побутового обслуговування населення (перукарні, ремонт одягу та взуття, тощо).

   Прим. ред. "Ліски": у наступному слайд-шоу можна побачити стан справ із сміттєзбірниками, які знаходилися у Дніпровському районі Києва станом на осінь 2012 року. Показані на фото приміщення умовно розбиті на три групи: перша група - сміттєзбірники у "природному" стані, друга - самовільно перебудовані підприємливими киянами (як правило, добудовано гаражі), і, нарешті, третя - це ті, що офіційно здаються в оренду.



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):