Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

   Увага! Дана публікація є Авторським матеріалом, і її використання без письмової згоди редакції не дозволяється.

Четвер, 26.07.2018 17:06   

•  11 червня 2018 року о 18 годині надійшло повідомлення про те, що за адресою: вулиця Алматинська, 72, горить ліс. Цього ж дня о 21 годині місцеві мешканці повідомили, що за адресою: вулиця Алматинська, 72, горить трав'яний настил.

•  11 червня о 20 годині спрацювала охоронна сигналізація у машинному приміщенні будинку по вулиці Інженера Бородіна.

•  11 червня о 20:30 у поліцію надійшов виклик про те, що за адресою: вулиця Опришківська (колишня Новоросійська), біля будинку №12 невідомі особи викрадають люки і вантажать їх у легковий автомобіль ВАЗ. По приїзду патруля інформація не підтвердилася. 16 червня опівночі на вулиці Волховській двоє чоловіків приїхали на автомобілі ВАЗ-2106 червоного кольору, після чого стали відкривати люки і залізати в колодязі. 12 червня о 5 годині ранку на перехресті Алматинська-Рогозівська безхатченки зняли люки, розібрали металеву огорожу і понесли метал до пункту прийому.


Приватний сектор ДВРЗ
Приватний сектор ДВРЗ

•  13 червня о 22 годині у приватному будинку за адресою: провулок Маломарганецький місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з власної необережності впав на скло та травмував височну ділянку голови з пошкодженням артерії, внаслідок чого загинув на місці події.

•  В ніч з 13 на 14 червня біля будинку №26 по вулиці Марганецький викрадено телефонний кабель Укртелекому.

•  14 червня о 14:40 надійшло повідомлення про те, що за адресою: вулиця Алматинська, 103, на пішоходному переході автомобіль наїхав на дитину.

•  15 червня о 1 годині ночі патрульною поліцією було затримано громадянина 1997 року, мешканця вулиці Марганецької, у якого було виявлено та вилучено 1 г наркотичної речовини.

•  16 червня о 15 годині місцеві мешканці повідомили, що за адресою: вулиця Алматинська, 54, декілька хлопців ногами вибивають двері 2-го під'їзду.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):