Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Громадське обговорення: чи підтримуєте підвищення тарифу до 8 грн.?

П'ятниця, 18.05.2018 10:52   

   Вчора розпочалося обговорення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху". Триватиме воно до 3 червня 2018 року.


Громадське обговорення

   Проголосувати чи висловити власну редакцію проекту можна за посиланням. Поки що участь у голосуванні взяли 35 осіб: двоє підтримали підвищення тарифів, 33 людини висловилися проти.

   Одна з пропозицій: "Передусім не варто забувати, що в усьому світі громадський муніципальний транспорт сам по собі є збитковим і нерентабельним. Він ніде себе не окупає і існує за рахунок дотацій з бюджетів різних рівнів.
   Громадський транспорт виконує соціально значиму роль і функцію фізичної комунікації для простих людей. Безпосереднє завдання органів місцевого самоврядування - забезпечити його доступність і виділяти необхідне й достатнє фінансування на його функціонування.
   Тому не варто перекладати фінансування на плечі тих, хто й так справно платить податки - це демонструє некомпетентність і непрофесіоналізм органів місцевого самоврядування, піднімає питання про відповідність займаним посадам.
   Справедливою буде оплата наполовину - 50% покривається з бюджету і 50% з вартості проїзду. Пропоную взяти цю цифру як точку відліку".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):