Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Глибоке кронування дерев на шляхопроводі до ДВРЗ

Понеділок, 09.04.2018 09:39   

   Озеленювачі міста Києва виконують ряд робіт по догляду за деревами, зокрема проводять санітарну обрізку дерев та видалення омели. В кінці березня такі роботи провели працівники Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району по вулиці Алматинській - перед мостом, який веде у місцевість ДВРЗ.

   Санітарна обрізка уражених гілок до їхніх розвилок проводиться за умови, що кількість уражених гілок сягає до 30% крони. Є такі дерева, у яких враження омелою складає понад 80%. Вони, згідно з чинним законодавством і при наявності відповідних документів підлягають повному оновленню - необхідно зрізати хворе дерево і посадити замість нього здорове.


Обрізання дерев

   За словами зеленбудівців, натомість вони прагнуть максимально зберегти такі дерева і надати їм шанс відновитись шляхом проведення робіт з глибокого кронування.

   Прим. ред. "Ліски": дерева після глибокої обрізки набувають неестетичного вигляду, до того ж велика частина дерев не переносить таку обрізку і всихає. Чи не краще зразу міняти безнадійно хворі дерева на нові? А то складається враження, що дерева в місті зникають набагато більшими темпами, ніж висаджуються.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Флора ДВРЗ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):