Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Фото 60-х років: трамвайна зупинка біля школи 103

Вівторок, 06.03.2018 22:32   Фотографію 60-х років взято зі сторінки

   Зимове фото переносить нас у 60-ті роки минулого століття. Трамвай підходить до зупинки, де на нього чекають чоловіки в довгих зимових пальтах і жінка з дитиною. Дитина одягнута в шубку з піднятим коміром, зав'язаним шарфом, як тоді було прийнято. Інша група людей іде, розмовляючи між собою, вздовж огорожі.

   Такий вигляд мала трамвайна зупинка "Вулиця Довбуша" на Дарницькому шосе, біля школи №103, взимку 1964-65 років. Датувати фотографію саме таким часом дозволяє незавершене будівництво будинку №52, який було введено в експлуатацію в 1965 році. Із схеми трамвайного руху тих часів можна дізнатись, що зображений на фото трамвай прямує за маршрутом №32 або №33.

   На решті фотографій - сучасний вигляд трамвайної зупинки, яка так само називається "Вулиця Довбуша" і так само розташована біля 103-ї школи. На Алма-Атинській - колишньому Дарницькому шосе - поменшало дерев. Дорога стала ширшою, стовпи іншими, а тротуар вужчим. Проте так само йдуть додому школярі, а дорослі чекають на трамвай, наче й не минули між фотографіями десятки років.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):