Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тижневий план роботи Дніпровської РДА

Понеділок, 12.02.2018 16:00   За матеріалами вебсайту райдержадміністрації Дніпровського району

   У вівторок о 10.00 голова райдержадміністрації Дніпровського району Петро Онофрійчук проведе робочу зустріч з депутатами Київради (Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація, бульв. Праці, 1/1, кім.303). В середу у той же час пройде друга зустріч з депутатами Київської міської ради. Тема обох зустрічей: обговорення поточних питань життєдіяльності району.

Депутати Київради

   О 16 годині в середу, 14 лютого, в дитячій школі мистецтв №6 імені Г.Л. Жуковського (бульв. Верховної Ради, 15) відбудуться заходи з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

   В суботу о 10.00 в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району пройде Свято Масляної у Дніпровському районі м.Києва, а в неділю - Всеукраїнський фестиваль "Кришталева зірка". Адреса Центру культури: вулиця Алма-Атинська, 109. Телефон для довідок: (044)568-7856.

Клуб ДВРЗ

   Районний ярмарок з продажу сільськогосподарської та плодоовочевої продукції пройде в суботу на бульварі Праці, 1-9. Про інші заходи, заплановані на поточний тиждень, можна дізнатися за посиланням.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси", "Клуб" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):