Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На Березняках встановлюють підземні контейнери для сміття

Четвер, 08.02.2018 10:37   

   В листопаді минулого року київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що в місті планується встановити до тисячі підземних контейнерів нового типу для твердих побутових відходів.

   Депутат Київради Андрій Странніков докладніше розповів учора на фейсбук-сторінці "Наш дім - Березняки" про особливості нового для Києва виду контейнерів:
   "Вони поміщаються в невеликі, але глибокі котловани (1500*1500*2520) в тих місцях, де немає підземних комунікацій. На глибині 2,5 м процеси розкладання уповільнюються через низьку температуру, тому неприємний запах відсутній. Одна така конструкція замінює 5 звичайних контейнерів і має навантаження до 2 тонн. Бетонні конструкції зроблені таким чином, щоб запобігати протіканню. Підземні сміттєзбірники мають датчики наповнюваності, які сповіщають комунальну службу про необхідність вивозу сміття".



   Поки що таких контейнерів налічується в столиці 50 одиниць, і розташовані вони в центральній частині міста. Однак найближчим часом почнеться встановлення в інших районах.

   Протягом наступного місяця 9 контейнерів будуть змонтовані на житловому масиві Березняки за адресами: вул.Миколайчука, 7 – 7 лютого; вул.Миколайчука, 7А – 12 лютого; вул.Миколайчука, 13 – 14 лютого; вул.Миколайчука, 13A – 19 лютого; вул.Миколайчука, 15/1 – 21 лютого; вул.Миколайчука, 15 – 26 лютого; вул.Миколайчука, 17 – 28 лютого; вул.Миколайчука, 19 – 5 березня; вул.Миколайчука, 19А – 7 березня.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ", "Березняки" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):