Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У Києві до прибирання снігу залучатимуть військових

Вівторок, 16.01.2018 16:54   

   Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. "Врахувавши попередній досвід, робимо висновки, що наявних ресурсів недостатньо для оперативного та якісного прибирання міста під час надмірних снігопадів. Особливо це стосується тротуарів та міжквартальних проїздів. Тому, щоб уникнути накопичення снігу на цих ділянках, плануємо й надалі залучати до прибирання снігу військових. ", – зазначив Поворозник.

   Окрему увагу він звернув на прибирання зупинок громадського транспорту, підходів до пішохідних переходів, в’їздів до закладів охорони здоров’я та освітніх закладів. "Одним із першочергових завдань комунальних служб є забезпечення можливості киянам безперешкодно проходити тротуаром, розчищеним від снігу, до зупинок громадського транспорту", – наголосив перший заступник голови.

Снігопад 23 березня 2013 року

   На фото вгорі - місцевість ДВРЗ в Києві під час снігопаду 23 березня 2013 року. Наступне фото свідчить, що прибирання снігу вручну було поширене в Києві за радянських часів, причому чистили сніг не тільки військові, а й студенти, школярі, робітники та службовці. На фото - працівники Будинку культури заводу "Арсенал".

Працівники Будинку культури прибирають сніг

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):