Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Невеличка бувальщина під назвою ДВОБІЙ

Вівторок, 02.01.2018 21:47   

Інна Росєва    До нашого дворища приблудився великий білий з жовтими плямами пес. Він тут прижився, бо люди його підгодовували - був спокійний і відчувалася в ньому "королівська" кров. Якщо чужі собаки забігали до подвір'я, то він чемно їх відганяв.
   Та якось я почула страшенний гавкіт і підійшла до вікна. У дворі не на життя, а на смерть йшла бійка двох самців! До обійстя забігла зграя з десяток хижих істот. Вожак був менше нашого, а всі інші - малеча. Це була сім'я - батько, мати та їхні щенята різного віку. Вони шукали щось поїсти і знайшли їжу у нашому дворі.
   Білий наш "інтелігент" спочатку на відстані зробив "попереджувальний" знак, але орда на нього не звертала уваги. Тоді він підійшов ближче до зухвалої компанії і малі... почали його відганяти! Такого нахабства він стерпіти вже не міг і став їх кусати.
З Новим роком!    Один малий собацюра підкрався до великого, з ворожою люттю вчепився у задні лапи і добряче його вкусив. І наш пес заскулив, відійшов від ненажерливих, опустив голову та, тихенько шкутильгаючи, кудись подався. Він прийняв поразку.
   А велика зграя, напхавши чимось свої шлунки, побігла далі своїми стежками. Більше я цього білого велетня в нашому дворі не бачила. Є відомий вислів: малі - це не означає, що слабкі.
Київ, січень 2005 року

   Вітаю читачів і редакцію сайту "Ліски" з 2018 роком! Бажаю великої ПЕРЕМОГИ у різних справах, як Україні, так і особистих, щоб багатство, здоров'я не оминало нас, а щастя світилося в кожній оселі!
Інна Росєва


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Пишуть читачі".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):