Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Забезпечення транспортної доступності під час капітального ремонту дорожньої мережі ДВРЗ

П'ятниця, 24.11.2017 16:37   Скорочено, оригінал новини - на сайті Дніпровської РДА

   Сьогодні, 24 листопада, за ініціативи очільника Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петра Онофрійчука відбулася нарада щодо капітального ремонту дорожньої мережі вулиці Алма-Атинської від вул. Празької до вул. Літинської. Наразі тут виконуються роботи з монтажу системи зовнішнього освітлення, а саме: встановлення нових оцинкованих металевих опор та заміни на світлодіодні лампи.

   Ключовим питанням наради було забезпечення мешканців житлового масиву ДВРЗ Дніпровського району столиці альтернативними маршрутами у зв’язку з припиненням руху трамваїв під час реалізації капітального ремонту дорожньої мережі та шляхопроводу по вулиці Алма-Атинській. Згідно з проектом, перекриття руху трамваїв по вул. Алма-Атинська почнеться з квітня і триватиме до кінця серпня наступного року.

Нарада

   На час припинення руху трамваїв мікрорайоном ДВРЗ заплановано 15 рейсових автобусів, які курсуватимуть за двома маршрутами: від вулиці Літинської до Дарницької площі, та до метро Чернігівської. Петро Онофрійчук дав доручення розробити схему руху тимчасового руху автобусів та надати її громадськості для ознайомлення.

   Під час наради також обговорювалося питання впровадження реверсного руху автотранспорту по вул. Алма-Атинській з можливостю облаштування додаткових заїздів/виїздів через суміжні вулиці.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

admin  26.11.2017 08:17
Ймовірно, що Літинська буде кінцевою для автобуса, а інші його зупинки по Алма-Атинській, починаючи від Центру культури, співпадатимуть з нинішніми.

Светлана  25.11.2017 23:49
Цитата из статьи - "На час припинення руху трамваїв мікрорайоном ДВРЗ заплановано 15 рейсових автобусів, які курсуватимуть за двома маршрутами: від вулиці Літинської до Дарницької площі, та до метро Чернігівської". Это не опечатка? Автобусы будут курсировать от ул. Летинской? А не логичнее пустить автобусы от Дома Культуры? То есть пенсионеры и вообще люди которым маршрутка не по карману, проживающие на Алма-Атинской, Марганецкой и т.д. должны пешком идти теперь до Летинской? Все для людей, все для людей(((

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):