Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тижневий план роботи Дніпровської РДА

Понеділок, 30.10.2017 10:58   За матеріалами вебсайту райдержадміністрації Дніпровського району

   У понеділок голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук привітає шефську військову частину А0525 з нагоди 56-ої річниці створення.

   В середу о 12.00 в бібліотеці ім. В. Яна (просп. Миру, 13) пройде арт-майстерня "Мистецтво для душевної рівноваги". О 14.00 в бібліотеці ім. К. Симонова (вул.Курнатовського, 9) відбудеться інформаційна година "За право на волю і життя" (День листопадового чину).

   Протягом тижня відбудеться опрацювання поверхневих планів будівлі по вулиці Миропільській, 19, щодо надання театром "Дзеркало" технічного завдання на реконструкцію приміщення кінотеатру. Прим. ред Ліски: можливо, театр "Дзеркало" збирається переїхати з ДВРЗ на Миропільську?

Клуб ДВРЗ

   В четвер о 18.00 в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району пройде театралізований концерт до Дня визволення України від фашистських загарбників "Ми пам’ятаємо, щоб жити". Адреса Центру культури: вулиця Алма-Атинська, 109. Телефон для довідок: (044)568-7856.

   Районний ярмарок з продажу сільськогосподарської та плодоовочевої продукції пройде в суботу на вулиці Малишка, 9-19. Про інші заходи, заплановані на поточний тиждень, можна дізнатися за посиланням.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси" та "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):