Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Уряд відновив справедливість для частини українських пенсіонерів

Субота, 14.10.2017 20:43   

   З 11 жовтня 2017 року в Україні почала діяти пенсійна реформа. В результаті "осучаснення" пенсій декілька мільйонів пенсіонерів отримали на минулому тижні доплати від 200 до 1000 гривень. Дехто ж отримав доплату, порівняну з пенсією, або навіть більшу за неї.

   Маються на увазі люди, які мають великий стаж та в кого була велика зарплата. Це та категорія пенсіонерів, яких не торкнулися перерахунки останніх років, спрямовані на підвищення найменших пенсій. У результаті "доплат найбіднішим" відбулася "зрівнялівка", що викликала справедливе незадоволення людей, які довго і тяжко працювали, у тому числі в сільському господарстві.

   Тепер ситуацію виправлено. Наприклад, сільські пенсіонери з великим стажем і високими для свого часу зарплатами (доярки, телятниці, трактористи та інші), які до жовтня отримували пенсію розміром у 1600-1800 грн., тепер отримують від 3000 гривень.

Українські пенсіонери

   На фото Міклоша Бота - українські пенсіонерки, солістки фольклорного ансамблю "Берегиня" із селища Козацьке, що на Чернігівщині. Сам угорський етнограф згадувався на сайті "Ліски" у публікації "Миклош и бабушки".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Економіка".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):