Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

   Увага! Дана публікація є Авторським матеріалом, і її використання без письмової згоди редакції не дозволяється.


Четвер, 28.09.2017 21:16   

•  Третього вересня 2017 року о 23 годині за адресою: вулиця Новоросійська, з гаража біля приватного будинку викрадено велосипед "Віннер". Очевидці події помітили, що злодій тікав у напрямку вулиці Макаренка.

•  В ніч на 4 вересня невідомі особи зламали двері в нежилому приміщенні на території приватної садиби по вулиці Вільховій і викрали звідти інструменти.

•  Вранці 4 вересня було виявлено крадіжку металевої рейки довжиною 4 метри зі спортивного майданчика Київського професійного ліцею транспорту.

•  4 вересня ввечері мешканці вулиці Волховської помітили проникнення невідомих чоловіків в автомобіль Skoda і викликали на місце події поліцейський патруль.

•  О 6 годині ранку 5 вересня біля будинку 1Б по вулиці Літинській сталася дорожньо-транспортна пригода. Учасники ДТП - сміттєвоз MAN і легковий автомобіль ВАЗ-2106.

•  В ніч на 6 вересня за адресою: вулиця Машиністівська, 1В обікрали один із гаражів кооперативу "Машиніст".

•  Увечері 6 вересня на озеро біля Сеноманського провулку викликали швидку допомогу і поліцію. За словами заявників, дівчина намагалася покінчити життя самогубством, але її вчасно витягли з води. По прибуттю на місце події поліції було встановлено, що 44-річна мешканка вулиці Алма-Атинської, будучи в стані сильного алкогольного сп'яніння, вирішила "освіжитися" в озері, але не розрахувала своїх сил і не змогла самостійно допливти до берега - почала захлинатися водою. Потерпілу в середньому стані тяжкості госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги.

Кримінальні хроніки

•  7 вересня о 15 годині до одного з приватних будинків по вулиці Новоросійській проник невідомий чоловік, який у присутності сплячого хазяїна помешкання викрав 2 мобільні телефони і сумку з грошима. Побачивши, що хазяїн прокинувся, злодій втік у двері.

•  7 вересня після обіду у пасажира маршрутки №211 викрадено мобільний телефон.

•  8 вересня ввечері злодій через вікно проник до приватного будинку по вулиці Алма-Атинській, звідки викрав плазмовий телевізор.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):