Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Презентація книги - путівника Закарпаттям

Вівторок, 26.09.2017 21:29   

   27 вересня 2017 року о 18:00 у Державній науковій архітектурно-будівельній бібліотеці імені В. Г. Заболотного відбудеться презентація нової книги Олени Крушинської – путівника пам’ятками Закарпаття.

   Олена Крушинська – киянка, випускниця Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат хімічних наук. З 2005 року співпрацює з журналами "Міжнародний туризм" і "Welcome to Ukraine" як журналіст і фотограф. Згодом започаткувала власні проекти в галузі дослідження й популяризації пам'яток, серед яких найвідомішим є проект "Дерев'яні храми України" та однойменний сайт, який вона робить власноруч.

Афіша бібліотечної презентації

   Книга обсягом 574 сторінки містить 12 статей про замки, церкви, інженерні споруди, міську забудову і музеї. Окрему увагу приділено будівлям чехословацького періоду, тобто 20-30-х років – ця тема зовсім не відома українським читачам. Йдеться про "чеський" Ужгород і "чеське" Мукачево, що їх розбудовували кращі архітектори Чехословацької республіки, застосовуючи новаторский стиль - так званий "чеський функціоналізм", про "чеський квартал" в Хусті, мости, гідроелектростанції та інші технічні споруди.

   Презентація книжки відбудеться в читальному залі бібліотеки. Вхід вільний. Адреса бібліотеки: м.Київ, просп.Перемоги, 50 (станція метро Шулявська). Телефон для довідок: (044)456-0172.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):