Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Книжкова виставка Читай.ua

П'ятниця, 01.09.2017 16:56   

   В Українському домі в Києві у четвер відкрилася книжкова виставка "Читай.ua", присвячена Дню знань. Під час церемонії відкриття виставки відбулося нагородження лауреатів урядової премії ім.Лесі Українки за літературні твори для дітей та молоді:

   - в номінації "Літературні твори для дітей та юнацтва" нагороджено Ганну Чубач – письменницю, заслуженого діяча мистецтв України – за книги "Малюємо, читаємо, пишемо" та "Українчики ідуть!";

   - в номінації "Художнє оформлення книжок для дітей та юнацтва" диплом отримав Арсен Джанік’ян – художник-графік, ілюстратор - за художнє оформлення серії книжок про Мері Поппінс;

   - в номінації "Кінотвори для дітей та юнацтва" нагороджено автора сценарію Анастасію Матешко, режисера-постановника Анатолія Матешко, оператора-постановника Юрія Короля, виконавців головних ролей Леоніда Шевченка та Римму Зюбіну (художній фільм "Трубач" кінокомпанії "Укркіно").

   Книжкова виставка "Читай.ua", де свою продукцію представляють близько 30-ти видавництв, триватиме до 2 вересня включно. Вхід на виставку вільний.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси" та "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):