Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Депутатів та чиновників просять не приходити на шкільні лінійки

Вівторок, 29.08.2017 10:50   

   Активісти громадської організації "Батьки SOS" звернулися до Президента України, прем’єр-міністра, міністрів, депутатів та чиновників усіх рівнів – не приходити на шкільні лінійки 1 вересня.

   "Звертаємось до вас із проханням не відвідувати, не приїжджати, не планувати урочистих заходів із вашою присутністю 1 вересня у навчальних закладах. Ваша присутність змушує наших дітей влаштовувати свято вам – інколи ви запізнюєтесь, інколи ваші промови занадто нудні та довгі. Не даруйте нашим дітям букварики з вашими портретами, краще забезпечте своєчасне надходження підручників у школах", – йдеться у зверненні.

   "Ми дуже хочемо подолати цю совкову традицію лінійок, але якщо ви будете туди приходити - ми ніколи не позбавимось цього рудимента. Якщо вже така нестерпна жага PR у навчальних закладах є, то не приїжджайте 1 вересня у школи, в які місцева влада вклала мільйони, приїдьте 2 вересня туди, де ваша допомога буде необхідною".



   Нагадаємо, що в рамках декомунізації, починаючи з минулого року, учбові заклади міста Києва мають право не організовувати обов'язкові лінійки і самостійно визначати формат проведення свята початку навчального року. На відео - виступ учителів київської середньої школи №53 на святі 1 вересня 2016 року.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):