Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

   Увага! Дана публікація є Авторським матеріалом, і її використання без письмової згоди редакції не дозволяється.


П'ятниця, 04.08.2017 15:14   

•  В ніч з 18 на 19 липня 2017 року з одного із гаражів кооперативу ГК-8 (вулиця Літинська) викрадено лижі та побутову техніку. В ніч з 21 на 22 липня з іншого гаража шляхом пролому стіни викрадено особисті речі.

•  19 липня до поліції звернулася мешканка вулиці Інженера Бородіна. Суть скарги: прийшов колишній чоловік і ліг спати. А в неї вже є новий чоловік. Просить допомогти вирішити ситуацію.

•  20 липня вдень у місцевості ДВРЗ, на узліссі, поліція наздогнала та затримала нетверезого водія автомобіля SUBARU, місцевого мешканця 1977 року народження. Переслідування почалося після того, як водій не зупинив свій транспортний засіб на вимогу патрульних і на великій швидкості намагався втекти від них. З пояснення чоловіка: "Їхав на авто, на якому мало не збив перехожих".

Кримінальні хроніки
Фото з сайту газети "Сегодня"

•  20 липня за адресою: вулиця Алма-Атинська невідома особа викрала колеса (шасі) від дитячого візочка.

•  21 липня в результаті падіння з 7-го поверху будинку по вулиці Рогозівській загинула місцева мешканка 1928 року народження. Зі слів рідних, жінка хворіла, неодноразово говорила про намір покінчити життя самогубством.

•  22 липня вночі горів ресторан на березі озера Лісове (Берізка). Внаслідок пожежі та в ході її ліквідації отримали тепловий удар і незначне отруєння продуктами горіння двоє чоловіків, у тому числі співробітник рятувальної пожежної команди.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):