Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Депутат пропонує замінити вкрадені чавунні люки пластиковими

Середа, 14.06.2017 22:15    Депутатське звернення Павла Тесленка

   "...почастішали випадки крадіжок люків ...з метою здачі їх до приймальних пунктів металобрухту", - пише у зверненні до голови КМДА Віталія Кличка депутат Київської міської ради від місцевості ДВРЗ Павло Тесленко.
   Далі продовжує: "Відсутність кришок люків над входами в каналізаційні колодязі й колектори несе загрозу життю та здоров'ю жителів, може призвести до нещасних випадків і дорожньо-транспортних пригод".
   Крім небезпеки травмування, депутат звертає увагу, що відсутність кришок люків призводить до засмічення та забиття каналізації, і, як наслідок, до підтоплення будинків і розтікання нечистот.
   Для вирішення проблеми пропонується організувати обстеження приватного сектору мікрорайонів Стара Дарниця та ДВРЗ і термінове закриття кришками усіх проблемних колодязів.
   Як альтернативу чавунним люкам, депутат просить вивчити можливість встановлення пластикових кришок, які значно дешевші, і, що важливо, не приваблюватимуть злодіїв.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Andrii  15.06.2017 12:49
Пластик теж здають! Це не вирішить проблему! Потрібні якісь покарання для алкоголіків, наркоманів та бомжів, ті хто їх краде, та й тих хто їх приймає.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):