Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тижневий план роботи Дніпровської РДА

Неділя, 21.05.2017 19:39   За матеріалами вебсайту райдержадміністрації Дніпровського району

   У понеділок з 16.00 до 17.00 голова Дніпровської РДА Петро Онофрійчук проведе особистий виїзний прийом громадян у приміщенні ЖЕД №409 (вул.Кибальчича,13Б).

   У середу відбудеться відкриття оновленого парку культури та відпочинку "Гідропарк" (острів Передмістна слобідка, 1) після проведення в ньому першої черги капітального ремонту. У заході планується участь Київського міського голови Віталія Кличка.

Гідропарк

   Центр культури та мистецтв Дніпровського району м.Києва (вул.Алма-Атинська, 109) у п'ятницю запрошує на звітний концерт творчих колективів художньої самодіяльності, присвячений Дню Києва. Початок концерту о 18 годині.

   У неділю з нагоди Дня Києва пройде масовий заплив на дистанцію 100 м членів клубу загартування та зимового плавання (Гідропарк, о.Венеціанський, територія пляжу "Дитячий").

   Районний ярмарок з продажу сільськогосподарської та плодоовочевої продукції пройде в суботу на бульварі Праці, 1-9. Про інші заходи, заплановані на поточний тиждень, можна дізнатися за посиланням.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

admin  22.05.2017 10:14
Дякуємо. Виправили "Передмістова" на "Передмістна".

Антоніна  22.05.2017 09:05
Хочу зауважити, що "Передмістова" пишеться через "о" від слова мост - Передмостова. Джерело: "...часто повторяющиеся наводнения постоянно разрушали мосты. в 1877 году высокая вода прорвала дамбу, вследствие чего Русановская затока превратилась в протоку, а между правым и левым берегом образовался остров, известный теперь как Гидропарк, на котором располагалось отдельное селение Предмостная слободка." - книга "Киевское левобережье: от Соцгорода до Березняков", авторы К.Степанец, Е.Насырова, В.Приходько.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):