Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Завтра в Києві рахуватимуть велосипедистів

Вівторок, 16.05.2017 09:00   

   17 травня і 3 червня 2017 року у Києві пройде весняний підрахунок велосипедистів. За два останні роки кількість велосипедистів у Києві зростає на 10% щорічно. Про це відомо завдяки дослідженню, яке проводить громадська організація "Асоціація велосипедистів Києва".

   "Підрахунок велосипедистів – це соціологічне дослідження в польових умовах, яке проводять за участю мешканців Києва. Воно дає змогу отримати статистику про велотрафік у столиці та відстежувати зміни в портреті київських велосипедистів: гендерний розподіл (скільки жінок, скільки чоловіків), стиль (спортивний, міський тощо), переваги в місцях і напрямках руху (де їздять – тротуарами чи дорогою, в якому напрямку), скільки з них вдягають шоломи", – пояснює директорка Асоціації велосипедистів Києва Анастасія Макаренко.

Завтра в Києві рахуватимуть велосипедистів

   Підрахунок відбувається двічі на рік - навесні та восени. Час обрали найпіковіший: з 12:00 до 14:00 у вихідний день та з 17:00 до 19:00 у будній. Рахують велосипедистів більш як у 25 точках – ключових перехрестях Києва. Волонтери, яких майже півсотні, вирушають на різні точки у Києві і рахують протягом двох годин велосипедистів, які проїжджають повз них.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Спорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):