Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

   Увага! Дана публікація є Авторським Матеріалом, і її використання без письмової згоди редакції не дозволяється.


П'ятниця, 31.03.2017 21:31   

•  13 березня 2017 року о 1 годині ночі за адресою: вул.Марганецька невідомі особи шляхом розбиття переднього правого скла проникли до автомобіля Folkswagen, звідки викрали реєстратор. За скоєння даного злочину інспектори патрульної поліції затримали трьох непрацюючих громадян 1980, 1989 р.н., мешканців вулиці Миколи Кибальчича.

•  В ніч на 13 березня викрадено телефонні люки за адресами: вул. Алма-Атинська, 52; вул. Олекси Довбуша, 14А; вул. Алма-Атинська, 101Б.

•  13 березня опівдні місцеві мешканці викликали наряд поліції на адресу: вул.Алма-Атинська, 13, де ними було виявлено покинутий автомобіль марки Таврія.

•  13 березня о 23 годині за адресою: вул. Алма-Атинська, 4, загорівся контейнер для сміття; 14 березня о 17 годині за адресою: вул. Машиністівська, 1, горіло сміття; 14 березня о 18 годині за адресою: вул. Алма-Атинська, 52, горіла квартира на четвертому поверсі будинку.


Кримінальні хроніки

•  В ніч на 14 березня за адресою: вул. Літинська, 1А, невідомі особи пошкодили двері і віконні грати у складському приміщенні, де зберігалися меблі та ігрові автомати. Перелік викраденого майна уточнюється.

•  16 березня об 11 годині за адресою: вул. Олекси Довбуша троє невідомих чоловіків побили місцевого мешканця і забрали в нього гаманець та сумочку.

•  17 березня місцеві мешканці поскаржилися на те, що за адресою: вул. Алма-Атинська, 34, після візиту у квартиру поліції з кімнати зник кіт.


Кіт Апельмон
Фото зі сторінки Наталки Діденко

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):