Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Рейтинг активності депутатів Київради

Понеділок, 20.03.2017 17:04   

   Інтернет-видання "КиевВласть" регулярно публікує огляди активності депутатів Київської міської ради на основі направлених ними запитів та звернень.

   Так, за тиждень з 27 лютого по 3 березня 2017 року депутати Київради підготували 373 звернення з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, надання матеріальної допомоги, охорони здоров'я, інших питань.

   У списку значиться й депутат від мікрорайону ДВРЗ Павло Тесленко, який направив протягом зазначеного періоду три запити. У галереї сайту "Ліски" - копії звернень депутата, датовані 3, 6 та 7 березня.


Запити Павла Тесленка Запити Павла Тесленка Запити Павла Тесленка Запити Павла Тесленка Запити Павла Тесленка

   У листах, адресованих голові КМДА Віталію Кличку та голові Дніпровської РДА Петру Онофрійчуку йдеться про терміновий ремонт каналізаційної мережі на вулиці Машиністівській, про відсутність кришок люків на вулицях Рогозівській та Інженера Бородіна, незакріплені люки на вулиці Марганецькій. У депутатському зверненні на адресу Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища мова йде про демонтаж газових заправок на вулиці Алма-Атинській.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):