Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Четвер, 16.03.2017 22:20   

•  11 січня 2017 року о 13 годині за адресою: вулиця Макаренка у дитини віком 11 років викрали мобільний телефон Леново, золотистого кольору.

•  В ніч з 10 на 11 січня за адресою: вулиця Олекси Довбуша шляхом злому відкрили гараж біля приватного будинку та викрали звідти речі господаря.

•  11 січня за адресою: вулиця Волховська мешканці поскаржилися на неприємний запах з однієї з кімнат комунальної квартири. При огляді поліція виявила у цій кімнаті труп місцевого мешканця, 1938 року народження, без ознак насильницької смерті.

•  13 січня надійшов виклик за адресою: вулиця Алма-Атинська. Зі слів заявника, біля магазину "Фора" невідома жінка вдарила його собаку породи "йорік". 17 січня за адресою: вулиця Рогозівська, біля ЖЕКу, на перехожих напала зграя агресивних собак.


Кримінальні хроніки

•  18 січня приблизно о 14 годині невстановлена особа чоловічої статі, знаходячись у поштовому відділенні №92, що по вулиці Алма-Атинській, із погрозою застосування предмету, схожого на пістолет, відкрито заволоділа грошовими коштами в сумі 3000 грн.

•  18 січня о 19 годині за адресою: вулиця Хорольська затримано місцевого мешканця, громадянина 1970 року народження, який зізнався у викраденні мобільного телефону, що мало місце 16.01.2017 року на вулиці Алма-Атинській.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):