Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тижневий план роботи Дніпровської РДА

Понеділок, 13.03.2017 11:33   За матеріалами сайту Дніпровської РДА.

   У вівторок, 14 березня, у приміщенні Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрація (бульв. Праці, 1/1, кім.315) пройде нарада з керівниками комунальних служб району та відповідних організацій щодо продовження будівництва об’єктів водопостачання та каналізування приватного сектору ДВРЗ.

   Вранці цього ж дня голова Дніпровської РДА Петро Онофрійчук здійснить об’їзд території щодо стану робіт по влаштуванню поливно-зрошувальної мережі на транспортній розв’язці біля станції метро Лівобережна у Дніпровському районі. м.Києва.

Ремонт на Лівобережній
Ремонт на Лівобережній

   У п'ятницю в Дитячо-юнацькій спортивній школі №21 (вул. Алма-Атинська, 60, мікрорайон ДВРЗ) пройде фінал районних змагань з настільного тенісу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів Дніпровського району м.Києва.

   О 10 годині в суботу в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (вул. Алма-Атинська, 109) відбудеться вистава студії танцю "Нью арт". А о 12-00 - засідання клубу "Жива надія".

   Районний ярмарок з продажу сільськогосподарської та плодоовочевої продукції пройде в суботу на вулиці Бучми (житловий масив Березняки). Про інші заходи, заплановані на поточний тиждень, можна дізнатися за посиланням.



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):