Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Четвер, 02.03.2017 21:18   

•  1 січня 2017 року о 7 годині ранку за адресою: вул.Марганецька, біля парку, троє невідомих осіб побили громадянина 1991 року народження, мешканця вулиці Марганецької. З діагнозом: ЗЧМТ, перелом кісток носа потерпілого госпіталізовано у відділення нейрохірургії лікарні швидкої медичної допомоги.

•  2 січня о 7 годині ранку за адресою: вул. Алма-Атинська, 109, біля Центру культури автомобіль ВАЗ-2105 в'їхав у стовпа. Про пригоду повідомили свідки події. За їхніми словами, водій автомобіля живий, але п'яний.

•  В ніч на 3 січня обікрадено приватний будинок на вулиці Новоросійській. Зі слів господаря, злодії забрали приставку до телевізора, одяг та їжу з холодильника.

•  В ніч на 3 січня за адресою: вул. Інженера Бородіна викрадено ліфтове обладнання з першого під'їзду будинку №5Б.

•  3 січня вранці за адресою: вул. Марганецька з вікна загального коридору 9-го поверху багатоквартирного будинку випав мешканець вулиці Новоросійської, 1940 року народження. На місці події лікарем констатовано смерть потерпілого від травм, несумісних з життям.

•  8 січня о 23 годині надійшло повідомлення про те, що за адресою: вул. Алма-Атинська, 2/1 (магазин АТБ) відвідувачі відкрили горілку і п'ють її прямо у торговому залі.

•  9 січня о 10 годині за адресою: вул. Алма-Атинська, зупинка трамваю "Вул. Гродненська" затримано жінку, яка домовилася про зустріч з потерпілим громадянином з пропозицією повернути раніше викрадені у нього документи та гроші.


Кримінальні хроніки

•  9 січня о 12 годині за адресою: вул. Алма-Атинська, у трамваї №33 невідомими особами побито й пограбовано місцевого мешканця, громадянина 1983 року народження. З діагнозом: закрита травма грудної клітини потерпілого доставлено до ЛШМД.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):