Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Скоро троєщинці добиратимуться в місто через Березняки?

Понеділок, 27.02.2017 15:17   

   Згідно з Розпорядженням КМДА №155 від 09.02.2017 року у Києві планується здійснити реконструкцію мережі швидкісного рейкового транспорту міста Києва на базі існуючої залізничної та трамвайної інфраструктури від житлового масиву Троєщина - житлового масиву Березняки до станції Караваєві Дачі з заїздом у трамвайне депо ім.Шевченка.

   Контроль за виконанням цього розпорядження покладено на заступника голови Київської міської державної адміністрації Іллю Вадимовича Сагайдака (на фото).


Ілля Сагайдак

   У своєму коментарі Ілля Сагайдак повідомив, що попит на нову лінію "Tram-Train" (особлива рейкова система з можливістю одночасної експлуатації на трамвайній і залізничній інфраструктурі) становить приблизно 240 тисяч пасажирів на добу. Її протяжність складе 37,2 км, з яких 14,7 км – інфраструктура швидкісного трамваю. Решта – інфраструктура залізниці.

   Лінія "Tram-Train" включатиме два маршрути: "Милославська" – "Північна" (Sb1), та "Дарниця" – "Кільцева дорога" (Sb2). Обидва пролягатимуть через Дарницький залізничний міст.


Проект Tram-Train

   Для реалізації проекту треба з'єднати Троєщинську лінію швидкісного трамваю із залізницею в районі станції "Троєщина-2", а також побудувати ділянку, яка з'єднає Борщагівську лінію швидкісного трамваю з залізницею в районі Повітрофлотського шляхопроводу.

   Крім того, необхідно організувати розгалуження колій біля Березняків: до існуючого повороту залізниці від Київської Русанівки наліво (у бік Дарницького вокзалу) треба зробити поворот направо (через платформу Лівий Берег до Дарницького мосту). Також планується будівництво платформи "Либідська".

   Вартість реалізації проекту оцінюється в 200 млн. євро, а роботи можливо виконати протягом трьох років. До кінця травня 2017 року планується отримати технічно-економічне обгрунтування проекту "Tram-Train".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):