Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

День відкритих дверей у музеї Тичини

Субота, 25.02.2017 19:23   

   Як передбачено рішенням Київської міської ради від 28 травня 2009 року №537/1593 "Про заходи щодо відвідування закладів культури у м. Києві", один раз на місяць всі категорії громадян можуть безкоштовно відвідати муніципальні музеї міста Києва.

   Завтра, в останню неділю місяця, - вільний вхід до Літературно-меморіального музею-квартири Павла Григоровича Тичини. Адреса музею: вулиця Терещенківська, 5. Телефони: (044)234-4327, (044)278-4001.

Київські музеї

   Музей розмістився в квартирі, де з 1944 по 1967 рік жив видатний поет зі своєю сім’єю. Тут збереглися меблі та речі Павла Григоровича. Особливо вражає відвідувачів бібліотека поета, художня колекція, малюнки П.Г. Тичини, а також неповторна музично-поетична атмосфера меморіальної квартири.

   Прим. ред. "Ліски". Перед тим, як піти до обраного вами музею у день, коли його відвідування вільне, необхідно обов'язково заздалегідь зателефонувати туди, щоб упевнитись, що графік вільного відвідування не змінився! Виставки та найрізноманітніші заходи, які періодично відбуваються в музеях, можуть змінити графік безкоштовного відвідування.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Київські музеї".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):